Bezoek Educause

Wij, -Hans Doffegnies, Johan de Jong, Co Klerkx en Maaike Stam - zijn van zaterdag 25 t/m zaterdag 1 november met het Consortium voor Innovatie op studiereis naar de Educause in Orlando. Dit is ons blog.
Heb je een vraag, reactie of opmerking? We horen het graag!
Kijk ook eens op het weblog van het CVI...!

maandag 27 oktober 2008

Zondag: all american day

zeven uur buiten staan, dat valt normaal niet mee, maar gisteren ging me dat goed af. De hele groep moet zich buiten op lengte sorteren en vormt daarna groepjes van drie en begint aan een wandeltocht naar een pancake restaurant voor het ontbijt. Ik wandel met Marc, Ewout en Frank. Ewout pakt eerst snel de gps van de kamer, zodat het niet 'fout' kan gaan: we starten daarom later dan de rest en IMG_2057het voelt allemaal heel avontuurlijk... vooral als er geen voetpad is en we langs de snelweg lijken te wandelen...  (addy zei het al...) Onderweg AMAZING sights!  Zoals dat gebouw dat op zijn kop uit de lucht lijkt te zijn gevallen. In Orlando zie je veel 'onechte' dingen: De Efteling ligt op straat! IMG_2063

Het ontbijt is eh... uitgebreid. Bijna iedereen gaat kopje onder in het amerikaanse gevoel. Dan pakken we de bus naar SeaWorld!!  Iedereen krijgt een kaartje waarmee je Voor Een dag Volwassen kunt zijn in SeaWorld. IMG_2071 We laten ons inspireren, ontroeren en verbazen door de Orka's, dolfijnen en walvissen. IMG_2086Ondertussen ontstaan er heel veel leuke en ontspannen gesprekken en ontmoetingen met andere Nederlanders uit de groep. Echt een heerlijke dag! (ik zal het maar niet hebben over de aangename temperatuur en de heerlijke zon... want dan wordt iedereen jaloers ;-)

Maaike

Geen opmerkingen: